Online közmeghallgatás

A közmeghallgatás tárgya: A Samsung SDI Magyarország Zrt. 2131 Göd, külterület 056-os hrsz.-ú alatti ingatlanon tervezett új lítium-ion akkumulátorgyártó üzemének katasztrófavédelmi engedélyezési eljárása.

A Samsung SDI Magyarország Zrt. által kezdeményezett építési engedélyezési eljárás vonatkozik a tervezett új üzem megvalósításához szükséges új létesítmények megépítésére és a gyártáshoz szükséges kiszolgáló infrastruktúrák megvalósítására.

Az online közmeghallgatás során a lakosság 2020. május 15. és 2020. május 29. közötti időszakban tehet észrevételeket a kozmeghallgatas@pestmegye.hu e-mail-címen.

Az online közmeghallgatás meghirdetésének jogi háttere és egyéb részletei a Pest Megye Közgyűlésének elnöke által ellenjegyzett levélben olvashatóak.

Az eljárás eredményeként a Samsung SDI Magyarország Zrt. a 2131 Göd, külterület 056-os hrsz.-ú ingatlanon tervezett új lítium-ion akkumulátorgyártó üzem ‒ mint tervezett felső küszöbértékű veszélyes anyagokkal foglalkozó üzem ‒ építési engedélyével kapcsolatos katasztrófavédelmi engedélyt kaphat.

Balogh Csaba polgármester