Báloztak az „erdélyiek”

farsang

A Gödön Élő Erdélyiek és Szimpatizánsok Baráti Köre 2020. január 25-én tartotta hagyományos farsangi jelmezbálját. Elmondhatjuk, hogy a jelmezbál idén is nagy sikert aratott, kivétel nélkül mindenki jól érezte magát. A fergeteges hangulatot megalapozta a vacsorát megelőző pálinkakóstoló, majd a jól „megágyazott bendőnket” finom töltött káposzta kényeztette. Éhes és szomjas senki sem maradt. Az este folyamán a talpalávalót Kelemen Gyula szolgáltatta, immár harmadik éve, hatalmas sikerrel.

A jelmezek magukért beszéltek, egyre többen öltöztek be, és a gyerekek is nagyon várták a bált, mert kedvenc jelmezeikbe bújhattak.
Évről évre egyre többen töltjük meg a táncparkettet, új szimpatizánsok és tagok vesznek részt a jelmezbálunkon.
Igazi élmény ez nemcsak a gyerekeknek, hanem a felnőtteknek is. A jelmezbálokon magunk is újra „gyerekek lehetünk”, és mesefigurák, híres emberek, táncosok jelmezeit magunkra öltve egy igazi színes és vidám társaságot alkotva felejthetetlen estét tölthetünk el együtt.
Ilyenkor az asszonyok sokféle süteménnyel készülnek, és a kihagyhatatlan farsangi fánk különböző változatait is felsorakoztatják. A sok finomság kínálgatása kiváló alkalom arra, hogy jobban megismerjük egymást, és szoros barátságok alakuljanak ki. Fontos szempont, hogy bizalommal forduljunk egymáshoz nem csupán a rendezvényeken, hanem a hétköznapokban is. Nagy öröm tudni azt, hogy számíthatunk egymásra.
Mindenkinek köszönjük a részvételt és a telefonon, illetve e-mailben érkezett sok kedves visszajelzést.

Vargáné Marika kapcsolattartó