A Gödi Sportegyesület intézkedései a járvány idejére

Közlemény

A Gödi Sportegyesület március 17-én az alábbi közleménnyel fordult sportolóihoz, illetve a szülőkhöz:

Több szakosztály vezetőjével egyeztetve, részben már megtörtént intézkedésekkel összhangban, a mai naptól az egyesület szakosztályai által tartott, illetve szervezett sporteseményeket felfüggesztem. Semelyik szakosztályban sem lehet edzéseket, mérkőzéseket tartani szervezetten, egyesület által használt szabadtéri vagy zárt területeken, semmilyen korosztályban.

Kérek minden szakosztályvezetőt, edzőt, sportolót, szülőt, hogy a fentieket szigorúan tartsa be, és tartassa be másokkal is!

A felfüggesztés határozatlan időre szól, véleményem szerint minimálisan 2 hét időtartamra, de 1,5-2 hónap is lehet sajnos. A szakosztályok a szokásos módon teszik közzé a szünetelésről szóló közleményt. Kérek szépen minden szakosztályvezetőt az információk elnökségen belüli megosztására a szakági szövetségek döntéseiről. Hivatalosan sporteseményt szervezni az egyesületben csak a hasonló módon közzétett írásos engedélyemmel lehet, az elnökség jóváhagyásával.

Köszönöm a megértésüket, és a sportolás jótékony hatásával megerősített, óvatossággal növelt ellenálló képességet kívánok mindannyiunknak!

dr. Horváth László
elnök, Gödi S. E.