100. születésnapján köszöntötték Bakos Ferencnét

jubileum

Bakos Ferencné, Kati néni

A Felsőgödön élő Bakos Ferencné, Kati néni 2019. november 7-én töltötte be életének 100. évét.
Egy gödi étteremben ünnepelték a kerek évfordulót, szűk családi körben, de így is több mint ötvenen jelentek meg a születésnapon, hiszen az ünnepeltnek négy gyermeke, hét unokája, tizenhárom dédunokája, öt ükunokája van, és közülük szinte mindenki ott volt az eseményen.
A születésnapos nagyon boldog volt, és meghatódott, hogy ilyen sokan összegyűltek a tiszteletére. Ő a család legidősebb tagja, mindenki tiszteli és szereti. Ő tartja össze a családot, hozzá mindig szívesen mennek a családtagok, és a régi kollégái is tartják vele a kapcsolatot.
Már kicsit lassabban éli az életét, de békében, félelmek és kétségek nélkül. „A Jóistennek különösképpen hálával tartozom ezért a szép és hosszú életért. Szeretettel viselem a családom, a gyerekeim körében.” A fiataloknak a 100 éves ünnepelt azt üzeni, hogy mindig legyen ott a szívükben szeretet, és a házi áldást idézi: „Hol hit, ott szeretet. Hol szeretet, ott béke. Hol béke, ott áldás. Hol áldás, ott Isten. Hol Isten, ott szükség nincsen!”
Bakos Ferencné Kati nénit a város nevében Balogh Csaba polgármester és Lőrincz László alpolgármester köszöntötte a születésnapján.

V-Sz. E.