Alsógödi Mikulásvonat

Időpont: 2019. december 7, szombat 8-tól 13:30-ig

Állomások: Kincsem Park, Mosoly ABC, Lipóti Pékség, alsógödi Andi Zöldséges, Biobolt, Kincsem ABC

Tudnivalók: a vonat mindenki számára ingyenes, bármelyik állomáson fel és le lehet szállni. Arra bátorítjuk az érdeklődőket, támogatókat, résztvevőket, hogy néhány cipős doboznyi karácsonyi ajándékot adjanak le a felsorolt boltokban, melyeket a gyerekek a vonattal elvihetnek majd a Boldogságcseppek Alapítványnak, amely eljuttatja azokat karácsonyig a rászorulóknak.

Kedves Gyerekek!

Idén ti is segíthettek a Mikulásának! 

December 7-én elindul az ingyenes Mikulásvonat, hogy összegyűjthessétek a Lipóti Pékségből, a Kincsem ABC-ből, az alsógödi Andi Zöldségestől, a Bioboltból és a Mosoly ABC-ből a cipős dobozokban leadott ajándékokat, és elvihessétek a Kincsem Parkba a Mikulásnak, hogy karácsonyra eljussanak a rászorulókhoz.

December 7-én, szombaton reggel 8-tól 13:30-ig a Mikulásvonat folyamatosan jár majd körbe, a Kincsem Park és a résztvevő boltok között. Minden állomáson fel- és leszállhattok róla.

Eközben a Kincsem Park északi szárnyában karácsonyfadíszeket készíthettek a Boldogságcseppek Alapítvány munkatársaival, a József Attila Művelődési Ház jóvoltából, majd az elkészült díszeket a Dunakanyar Polgárőrség munkatársainak segítségével feltehetitek a város karácsonyfájára.

A Mikulásvonat teljes költségét a résztvevő boltok finanszírozzák, így az utazás mindenkinek ingyenes lesz. Arra buzdítunk minden érdeklődőt, támogatót, résztvevőt, hogy néhány cipős doboznyi ajándékot állítson össze, és adja le időben a résztvevő boltokban, hogy sok-sok munkája lehessen a Mikulás kis segítőinek, és szép karácsonya a rászorulóknak.

Facebook-esemény: https://facebook.com/events/542797939603955/