Kérdőív a Gödi Körkép megújításáról

Tisztelt Olvasóink!

A Gödi Szolgáltató Nonprofit Kft., a Gödi Körkép című városi közéleti magazin kiadója júliusban és augusztusban a folyóirat és a szélesebb értelemben vett városi tájékoztatás átalakításán, fejlesztésén dolgozik majd. A munkafolyamat célja, hogy megújuljon a városi kommunikáció, és a jövőben a nyomtatott, valamint az elektronikus kommunikációs eszközökön keresztül valamennyi lakoshoz nagy biztonsággal jussanak el a fontos és közérdekű hírek, információk.
A Gödi Körkép olvasóit arra kérjük, hogy az alábbi kérdőív kitöltésével segítsék felmérni a nyomtatott lappal kapcsolatos lakossági igényeket. Célunk, hogy véleményüket és javaslataikat megismerve fejlesszük tovább az újságot, hogy az minél több gödi lakosnak szolgáljon megelégedésére. A megújult Gödi Körkép várhatóan 2020 szeptemberében jelenik meg első alkalommal, és a továbbiakban is havilapként működik majd. A kérdések megválaszolásával nagy segítséget nyújtanak a munkánkhoz. Köszönjük az együttműködésüket!

I. Olvasói alapadatok:

II. A lap terjesztésére vonatkozó kérdések

III. Olvasói szokások

1) Kérjük, jelezze egytől tízig terjedő skálán, hogy a tájékozódásnak mely módját szokta használni, ha helyi hírekhez, információkhoz szeretne hozzájutni. Természetesen többet is megjelölhet!
(1: egyáltalán nem használom a tájékozódásnak ezt a módját, 10: a leggyakrabban a tájékozódásnak ezt a módját használom)

IV. A lap tartalma, rovatszerkezete

Az adatokat a GDPR előírásainak megfelelően kezeljük.