Zöldhulladék-begyűjtési tájékoztató a 2019. évre

Az ingyenes zöldhulladék-leadásra, illetve a háztól történő zöldhulladék-elszállításra idén is lehetőséget biztosítunk a lakosságnak, az alábbi feltételek és időpontok figyelembevétele mellett.

Kerti hulladék leadása a zöldhulladék-átvételi ponton

Az előző évekhez hasonlóan továbbra is biztosítjuk a zöldhulladék-átvételi pont működését, amely a Nemeskéri úti temetővel szemközti földútról közelíthető meg.

A 2019. évben az alábbi táblázatban feltüntetett napokon 8 és 16 óra között fogadjuk a lakosság által kiszállított zöldhulladékot.
Egy ingatlanról az átvételi napokon maximum 15 zsákot, vagy 15 köteget, vagy 1,5 m³ nem zsákolható hulladékot áll módunkban térítésmentesen átvenni. Amennyiben ennél több hulladékot szeretne leadni, az térítésköteles. A térítési díjat a helyszínen kell kifizetni. (Átvételi díjak: 1 zsák vagy köteg 200 Ft, 1 m³ 4000 Ft.) Az átadásnál a lakcímkártya bemutatása kötelező. Üdülőingatlannal rendelkező ügyfeleink az utolsó hulladékszállítási díj számlájával, vagy annak feladóvevényével igazolhatják, hogy gödi nyaralójukból származik a zöldhulladék.
Zöldhulladék háztól történő elszállítása

A zöldhulladék leadása az alábbi napokon lehetséges 8-16 óra között:

július 6. szombat
augusztus 3. szombat
augusztus 31. szombat
szeptember 28. szombat
október 9.szerda, 12. szombat
október 26. szombat
október 30.szerda
november 6.szerda, 9. szombat
november 20.szerda, 23. szombat
november 27.szerda, 30. szombat

A 2019. április 29. és szeptember 20. közötti időszakban a Gödi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. bevezeti a háztól történő zöldhulladék-elszállítást.

A zöldhulladék begyűjtése a naptár szerinti páros heteken az adott körzetre érvényes hulladékszállítási napon történik. (Páros héten a zöldhulladékot, páratlan héten a szelektív hulladékot szállítjuk el.) A közszolgáltatás keretein belül minden szállítás alkalmával 1 darab, cégünk feliratával ellátott zöldhulladékgyűjtő zsákot szállítunk el térítésmentesen. A szállítás alkalmával minden esetben 1 darab csere­zsákot hagyunk a helyszínen. Április közepéig, az első szállítás előtt a „kezdőzsákot” minden ingatlanhasználóhoz eljuttatjuk.
Ha valaki több zsákot szeretne elszállíttatni, az térítésköteles. A 10 zsák feletti szállítási igényt a tervezhetőség érdekében minden esetben kérjük előre jelezni a Hullladékgazdálkodási Kft. ügyfélszolgálatán az info@godihulladek.hu e-mail-címen vagy a (06 27) 530-611-es telefonszámon! A zsákokat a szállítás napján reggel 7 óráig kell az ingatlanok elé kihelyezni. 2019. április 29. és szeptember 20. között, a háztól történő zöldhulladék-gyűjtés során csak a cégünk logójával ellátott zsákban kihelyezett zöldhulladékot áll módunkban elszállítani. A kötegelt, illetve nem zsákolható zöldhulladékot ügyfeleink a táblázatban szereplő napokon szállíthatják ki az átvételi helyre.
A cégünk feliratával ellátott zöldhulladékgyűjtő zsák beszerezhető az alábbi üzletekben. A zsákok ára, ami tartalmazza a szállítás és az ártalmatlanítás költségeit is, bruttó 250 Ft/darab.
• Fakusz-H. B. Kft. − Gazdabolt (2131 Göd, Pesti út 82/A)
• Wolav Kft. − Gazdabolt (2132 Göd, Duna út 4.)
• Mosoly ABC (2131 Göd, Alagút utca 12/6.)

A háztól történő zöldhulladék-szállítások várható idejét megtekinthetik az alábbi táblázatban, illetve a www. godihulladek.hu honlapon.

július 08–12.
július 22–26.
augusztus 05–09.
augusztus 19–23.
szeptember 02–06.
szeptember 16–20.

A zsákban kihelyezett zöldhulladék nem keveredhet más hulladékkal (kő, beton, vegyes hulladék), amely akadályozza a feldolgozási folyamatot. Amennyiben az elszállítandó zöldhulladékot nem az előírtaknak megfelelően helyezi ki az ingatlanhasználó, úgy cégünk azt nem köteles elszállítani.
Ha bármilyen oknál fogva az adott napon az ingatlan elé kihelyezett zöldhulladékot nem szállítjuk el, kérjük, hagyják a zsákokat az ingatlan előtt, melyeket a következő napon elszállítunk.

Köszönjük az együttműködésüket!
Gödi Hulladékgazdálkodási
Nonprofit Kft.